NOLLA-eurosetelit


TOIMITUSAIKA

Setelit valmistuvat noin 8-10 viikkoa mallin hyväksymisen jälkeen.

TOIMITUSTAPA

Setelipaketti toimitetaan Ranskan setelipajasta Suomeen NOLLA-EURO OY:n kautta. Kotimaan kuljetuksen asiakkaalle hoitaa Matkahuolto.

MAKSUEHTO

Ennakkolaskutus.

Valmistusprosessi alkaa välittömästi maksusuorituksen  jälkeen.
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Asiakkaan henkilökohtaisten tietojen käsittely

 

Tilauksen vahvistaminen vaatii asiakkaan rekisteröitymistä. Rekisteröintiä varten asiakkaan tulee ilmoittaa oma nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. nolla-euro oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. nolla-euro oy saa käyttää asiakkaan ilmoittamaa sähköpostiosoitetta suoramarkkinointiin ainoastaan, jos asiakas on hyväksynyt sen. Rekisteröitymällä asiakas antaa nolla-euro oy:lle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla kuin sähköpostin välityksellä (esim. tavallisella postilla). nolla-euro oy pidättäytyy vastuusta, mikäli asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon yrityksen riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota nolla-euro oy:n henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa, mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.
nolla-euro oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle.

Rekisteriseloste (HetiL 523/99, 10 §)

Rekisterinpitäjä
nolla-euro oy
Ahdenkallionkatu 68                                                                                                                      05820 Hyvinkää                                                                                                                                  Y-tunnus: 2880858-9

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Ulrich Hoefs  Puh.: 0400-865054

 

Rekisterin nimi
nolla-euro oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteri on tarkoitettu nolla-euro oy:n ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot
Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (nimet)
Käyttäjän yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti) 
Tilaustiedot, tilatut tuotteet, tilauksen päivämäärä, tilaushistoria

Tietojen luovutus ja salassapito
Tietoja ei missään tilanteessa luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot ovat tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelinjärjestelmään ja niihin on nolla-euro oy:n henkilökunnan lisäksi pääsy palveluntarjoajan henkilökunnalla.

Lisätietoja asiakasrekisteri- ja tietoturvapolitiikastamme saat osoitteesta hoefsulrich@gmail.com